Psykoterapeut , uddannelse , psykoterapeutuddannelse

Psykoterapeutuddannelse

Overvejer du en psykoterapeutuddannelse?

Måske er du allerede i et job, hvor du arbejder med mennesker på personligt niveau, men du vil gerne være mere kompetent til at håndtere vanskelige problemstillinger.
Det kan også være at du er kommet til et punkt i dit liv, hvor du kan mærke at du har brug for mere mening og dybde. Du vil leve et liv der har betydning for dig selv – og for andre. Du vil gerne gøre en forskel.
En psykoterapeut uddannelse vil give dig et liv, hvor nærvær, empati og betydningsfuld kontakt er de bærende elementer i arbejdet med at hjælpe andre mennesker til at forstå hvem de er – og hvordan de kommer til at leve deres liv fuldt ud og i overensstemmelse med sig selv.

Psykoterapeut eller gestaltterapeut?

NLP, freudiansk, dynamisk, organisk, oplevelsesorienteret, systemisk…begreberne står i kø når det handler om at differentiere mellem de forskellige baggrunde og metoder.
Psykoterapeutuddannelsen på KGI er funderet på gestaltterapeutiske principper. Læs mere om hvad gestalt terapi er her

En ting er at tage stilling til hvilken teori din uddannelse skal baseres på. En anden vigtig faktor er kvaliteten af din uddannelse.
Tager du din psykoterapeut uddannelse hos KGI, er du sikret en højt kvalificeret og certificeret uddannelse. Du kommer til at arbejde dybtgående med din egen personlige udvikling, hvilket gør dig i stand til at arbejde som psykoterapeut på højt professionelt niveau. I løbet af uddannelsen får du superviserede forløb med egne klienter, så du får implementeret din teoretiske viden i praktiske færdigheder.

En psykoterapeut uddannelse fra KGI kvalificerer dig til at kunne praktisere selvstændigt med dine egne klienter – eller du kan bruge uddannelsen som led i kompetence- og karriereudvikling i dit nuværende job, hvad enten det gælder arbejde med enkelte individer, grupper, organisationer eller større virksomheder.

Hvorfor vælge KGI Education?

På KGI har vi nogle af de mest erfarne og bedst kvalificerede lærerkræfter i branchen. Kombinationen af ungt og erfarent sikrer dig et solidt fagligt fundament og giver dig samtidig mulighed for at blive en del af et visionært og energisk institut der er på forkant med den allernyeste forskning indenfor området. Vi sikrer dig kontinuitet i undervisningen ved at have en fast pædagogisk leder på hvert enkelt hold. Og selvom vi har sammensat vores lærerkræfter ud fra et princip om mangfoldighed og diversitet, har vi på KGI et overordnet mål: At give dig den bedste psykoterapeut uddannelse.

Bliver du psykoterapeut hos os, vil du:

  • Få en 4-årig eksamineret psykoterapeut uddannelse hvor teori, personlig udvikling og praktisk erfaring er implementeret i en helhed.
  • Indgå i et trygt og tillidsfuldt miljø.
  • Blive undervist af de bedste lærerkræfter.
  • Erhverve viden om den allernyeste forskning inden for personlig udvikling og moderne gestaltterapi. Du vil bl.a. lære om neuropsykologi, mindfulness, gruppedynamik
  • Opnå terapeutiske kompetencer og øget livskvalitet, dels via dit eget terapiforløb, dels ved superviseret terapiforløb med dine egne klienter.

Psykoterapeutuddannelsen foregår dels som internat på Liselund i Slagelse, dels som eksternat i vores centralt beliggende lokaler på Nørre Voldgade ved Nørreport.