Københavns Gestalt Institut - Terapi - Coaching - Coaches - Coach

Terapi & coaching

Her er det muligt at finde træningsterapeuter og coaches samt en liste over KGI uddannede terapeuter og coaches.

Træningsterapeut og træningscoach

For dig, der søger en træningsterapeut eller træningscoach er hér en kort forklaring på, hvad det vil sige.

Når man kan kalde sig træningsterapeut, er det fordi man er 3. eller 4. års terapeutstuderende.

I denne fase af træningsterapeutens studie er det en væsentlig del af undervisningen og et krav, at den enkelte studerende i løbet af de to sidste år på studiet skal have x-antal klienter samt tilhørende supervision.

Dette er et krav fra KGI’s side, for at træne den studerende til efter endt studie og eksamen at kunne løfte opgaven som udøvende psykoterapeut.

Uddannelsen til psykoterapeut på KGI er evalueret og godkendt af Reflektor og færdiguddannede KGI terapeuter har efter bestået eksamen ret til at kalde sig eksaminerede psykoterapeuter og kan efter endt studium søge om optagelse i Dansk Psykoterapeutforening.

For en træningscoach gælder det, at man har en psykologisk/terapeutisk grunduddannelse på min. 2 år eller første del af coachuddannelsen hos KGI. Herefter kan man efter 10 intensive undervisningsdage samt tilhørende obligatoriske træningscoachsessioner og supervision kalde sig Exam. Coach.

Alle uddannede coaches fra KGI er eksaminerede og KGI er godkendt og akkrediteret af  ICF, International Coach Federation.

Du får: Ved at vælge en træningsterapeut får du for Kr. 2-300,-  pr. time uddannelses-/træningsterapi af 3.-4. års studerende.

De får: Mulighed for at få praksisøvelse med tilhørende supervision inden de er færdiguddannede.

Du er velkommen til at kontakte KGI på 26164910, hvis du har spørgsmål.