• Af Nina Reventlow
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Psykoterapi

Hvad du skal se efter, når du vælger psykoterapeutuddannelse?

1. Hvordan er omgivelserne, lokaliteterne, personerne m.m.? Tjek stedet rigtig godt ud og mærk efter, om det du hører, ser og fornemmer passer til dig og dine kvalitetskrav.

2. Hvordan er fagligheden? Tjek lærerstaben og kig på lærernes baggrund. Hvor mange års erfaring har de og er de specialister på deres undervisningsområde? Har de evt. skrevet bøger?

3. Læs studie- og læseplaner grundigt og søg yderligere information, hvis du behøver det om selve psykoterapeutuddannelsen.

4. Er der både internat og eksternat undervisning? Internat undervisning sikrer dybden i uddannelsen og er særdeles vigtig for, at du kan få arbejdet rigtig godt i dybden med dig selv. På eksternat moduler kan man med fordel lave undervisning af forelæsningskarakter.

5. Er instituttet evalueret? Siden 2009 kræves det, at det psykoterapeutiske institut er evalueret og har bestået evalueringskravene, for at du senere kan blive optaget i Psykoterapeutforeningen. KGI blev evalueret som et af de første institutter i landet.

6. Lyt til din mavefornemmelse. Alle vigtige beslutninger træffes bedst, når vi har lyttet til os selv og stemt af med maven også.

Mvh. KGI Education

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)