Tina Lildal-Granås

Træningsterapeut
Tina Lildal-Granås

Går du og grubler over meningen med det hele? Står du over for et betydningsfuldt valg? Er du nysgerrig på, hvordan du lever dit liv og indgår i dine relationer? Vil du gerne skabe en anden fremtid – men mangler mod til at tage de første skridt? Mangler du motivation i dit arbejdsliv eller føler du, at du sidder fast i hamsterhjulet? Og vil du gerne undersøge store spørgsmål som “hvem er du?” og “hvad vil du – inderst inde?”

Så kan et terapeutisk samtaleforløb måske være noget for dig!

Jeg lover dig ikke et lykkeligt liv uden problemer, men til gengæld et fortroligt, professionelt og nærværende rum, hvor vi sammen kan undersøge det, der er betydningsfuldt for dig – her og nu!

Som “prøvekanin” hos mig kan du endda få en yderst favorabel pris på kun 300 kr. i timen (200 kr. i timen, hvis du er studerende, ledig eller pensionist). Jeg tilbyder også samtaler om aftenen og i weekenden.

Ved siden af min uddannelse til terapeut arbejder jeg som jurist og udviklingskonsulent. I fritiden er jeg rådgiver hos LMS (Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade) og sparringspartner i DJØFs Jobsparring.

Er du frisk på et terapeutisk samtaleforløb, så kig forbi www.forandringsfabrikken.dk. Har du lyst til at tjekke, om kemien passer, så kontakt mig for at aftale en intro-samtale over en kop kaffe eller te!

Jeg ser frem til at høre fra dig,