Rudi Granås

Træningsterapeut
Rudi Granås
Telefon 2825 7258

Savner du en samtalepartner, hvor det handler om dig og hvordan du har det i dit liv. Ønsker du at blive mødt i fortrolighed, af et andet menneske, omkring de udfordringer som du oplever fylder i din tilværelse. Så kan en terapeutisk samtale være en mulighed.

Måske oplever du at familielivet eller arbejdslivet ikke er som du ønsker. Måske har du et ønske om at undersøge hvad der ligger bag ved oplevelsen af uro, meningsløshed, angst, søvnløshed eller stress.

Måske oplever du at livet fylder for lidt og ensomheden for meget, eller at der ikke er den balance imellem glæden, sorgen og vreden som du ønsker.

Måske genkender du noget eller ønsker blot at der skal ske forandringer i dit liv. Her kan en terapeutisk samtale være med til at skabe afklaring.

Som en træningsterapeut der er i afslutningen af sin uddannelse, vil jeg kunne være sammen med dig i din verden og det der fylder for dig. Min opgave som træningsterapeut er ikke at give gode råd eller fortælle hvad jeg syntes, men at hjælpe dig, med se dine styrker og alle de valgmuligheder som du har.

Du er velkommen til at kontakte mig for en indledende samtale.