Rose Linda Pedersen

Psykoterapeut
Rose Linda Pedersen
Telefon 4059 9411
Lokaler
  • Sagasvej 18
    1861 Frederiksberg C

Forandring fryder – lyder det i et gammelt ordsprog.
Jeg er enig i, at forandring kan være fryd og glæde – og andre gange er det alt andet og skaber kaos i vores liv. Fordi det ikke er selvvalgt men kan være resultatet af omstændigheder uden for egen kontrol.
Har du selv brug for forandring? Står du i en situation, hvor du har brug for en håndsrækning, fordi hver dag er fyldt med noget uden for din kontrol? En at tale med, om de tanker du gør dig, og alt det der fylder. En som ikke kender dig og ikke er forudindtaget.
Jeg tilbyder dig en kontakt baseret på tryghed og tillid. Psykoterapi er samtaleterapi. Jeg kan ikke give dig løsninger eller gode råd til, hvordan du skal leve dit liv. Kun du kan leve DIT liv. Jeg dømmer ikke dine følelser rigtige eller forkerte – jeg er sammen med dig om det, du bringer ind i relationen.
Vil du vide mere eller undersøge, om jeg er rette valg for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig med henblik på et uforpligtende møde.
Mit eget livssyn er positivt og holistisk. Jeg har eget firma på Frederiksberg, hvor jeg også har min praksis. Jeg er uddannet gestaltcoach og gestaltpractitioner, 50 år, gift og mor til to børn på 15 og 23 år.