Lars Bo Pedersen

Uddannelsesterapeut
Lars Bo Pedersen
Telefon 2298 3398
Lokaler
  • Krumport 12 1. th.
    4700 Næstved
  • Vestergade 18 D
    4600 Køge
  • Sankt Annæ Gade 7 1. tv.
    1416 København K

Lars er uddannet som socialpædagog og har siden 1984 arbejdet med både børn og unge med psykiske og sociale vanskeligheder, samt voksne med massive psykiske udfordringer i tæt og formaliseret samarbejde med hospitalspsykiatrien.

Lars har en diplomuddannelse i pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet, og han har arbejdet som forstander for botilbud for voksne med psykiske og sociale vanskeligheder.

Han har en kognitiv terapeutisk uddannelse, og han har haft psykoterapeutisk praksis siden 2005 og tilbudt kognitiv terapi for personer, som er ramt af angst, stress og depression eller ptsd.

Som en naturlig uddannelsesmæssig udvikling tog Lars i 2010 en gestalt psykoterapeutisk uddannelse fra Gestalt Institute of Scandinavia (GIS) og blev efterfølgende medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF.

Lars tilbyder i dag individuel terapi, parterapi og gruppe terapi i sin praksis i henholdsvis Næstved, Køge og København.

Han tilbyder endvidere supervision for virksomheder og kommuner, samt tilbyder oplæg på fyraftensmøder med fokus på trivsel på arbejdspladsen og gestalt i organisationen.

Lars er konsulent for SSOP Støt Soldater & Pårørende og facilitator i forhold til brobygning mellem familien, skolen, kommunale sagsbehandlere, veterancentre i Danmark og andre relevante behandlingsinstanser.