Kira Vaarmark Staub

Træningsterapeut
Kira Vaarmark Staub
Telefon 4018 7723
Lokaler
  • Danasvej 4-6
    1910 Frederiksberg C

Kære dig

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler, hvor vi sammen støtter dig i at være i en bæredygtig relation med dig selv og andre. Hvordan kan du være opmærksom på dine behov ved at lytte til kroppens signaler og dermed være i stand til at sætte sunde grænser.

Jeg lytter og spejler fra mit hjerte uden at dømme og forsøge at fikse. Jeg tror på nærvær og kontakt, og at vi kan tale om alt, når tillid og tryghed er på plads.

Mit afsæt er mit psykoterapeutstudium på Københavns Gestalt Institut, hvor jeg læser på sidste år. Jeg er godkendt af mit institut til at afholde samtaler under min uddannelse.

Det koster DKK 300 for en time (DKK 200 for studerende, pensionister, ledige).
Ring eller skriv for at høre mere og få en snak.

Inden for Gestalt er det overordnede menneskesyn eksistentialistisk, det vil sige, at vi har fokus på ansvar, frihed og valg. Så måske ønsker du at tage mere ansvar for eget liv for at kunne være mere fri og træffe de valg, som er rigtige for dig her og nu. At leve i en bæredygtig relation med dig selv.

Jeg har flere års erfaring med yoga og dans (fri bevægelse, meditation, åndedræt, stilhed) og er nysgerrig på, hvad kroppen kan fortælle os.

Kærlig hilsen
Kira