Kenneth Hamann

Træningsterapeut
Kenneth Hamann
Telefon 2032 3357
Lokaler
  • C L Ibsensvej 26 st,
    2820 Gentofte

Hvordan har du det lige nu?

Siden du har fundet vej til hertil, tænker jeg, at du (eller én du kender) ikke har det helt så godt, som du gerne vil have det. Det er der heldigvis råd for. For uanset hvordan du har det, kan jeg hjælpe med at komme godt videre i livet lige her.
Hvis du ikke allerede kender til psykoterapi, vil det måske være godt at vide, at terapien i sin essens er effektiv og professionel støtte, der hjælper dig med at få klarhed og samle mod og styrke til vigtige forandringer i dit liv. Hjælp til f.eks. at bearbejde bekymringer, uro, angst, nedtrykthed, træthed, stress eller noget helt femte, der gør dit liv svært, og forhindrer dig i at leve dit liv med tilfredshed.

Og så vil du måske også gerne vide lidt om mig? Som du kan se, hedder jeg Kenneth. Jeg er født på Nørrebro i 1968, vokset op på Vestegnen syd for København og bor i dag i Gentofte. Jeg er uddannet Gestalt Practicioner fra Københavns Gestalt Institut og er p.t. under videre uddannelse til Gestalt Terapeut. Desuden er jeg aktiv i det danske mandegruppemiljø og har arbejdet med selvudvikling og terapeutiske forløb gennem en lang årrække – både i grupper og i individuelle forløb.

Jeg har også en kandidatgrad fra RUC bag mig samt en årtier lang karriere fra den pulserende reklamebranche, fem dejlige børn og to ekskoner på CV’et. Og så træner samt underviser jeg i shotokan karate på Østerbro og i Gentofte.

Vil du vide mere eller booke en tid? Så er du velkommen til at kontakte mig. Ring evt. på 2032 3357, skriv på khamanns@gmail.com – eller book online på kennethhamann.dk.