Claus Munch

Træningsterapeut
Claus Munch
Telefon 4057 0066
Lokaler
  • Dampfærgevej 16, 5-1
    2100 København Ø

Vil du have et bedre forhold til dig selv og andre? Vil du blive bedre til at føre dine visioner ud i livet? Du kan arbejde med at nå dine mål og styrke kommunikation og relationer i hverdagen. Privat eller i arbejdslivet. Deltag i træningsterapi for 200-300 kr i timen. Du får adgang til stærke og virkningsfulde værktøjer. Med dialog, mindfulness og kreativitet åbner du for usete ressourcer. Det skaber grobund for positiv forandring og vækst i dit liv.

Jeg har arbejdet med personlig udvikling igennem 20 år. Jeg bliver kun mere nysgerrig på mennesker. Min erfaring er, at vi rummer mange flere ressourcer end vi aner. Jeg har selv tumlet med mine skygger, og jeg ved hvordan jeg kan hjælpe andre. Jeg ved at det vi lukker af for, arbejder imod os, og at det vi ser på, forandres. I mødet med dig skaber jeg et trygt rum og giver dig opmærksomhed uden at vurdere.

Jeg savnede en metode med større potentiale og mere liv. Gennem en nysgerrig og legende tilgang arbejder jeg med det der er. Både glæden og sorgen. Jeg giver plads til dine drømme og udfordringer på en undersøgende og respektfuld måde. Jeg har selv åbnet for nye muligheder med nye måder at opleve på. Gennem dialog, mindfulness og kreativitet lader jeg tingene udfolde sig på deres egne præmisser.