Camilla Frøjk

Psykoterapeut
Camilla Frøjk
Telefon 2141 4419
Lokaler
  • Sortedam Dossering 55B, 1. Sal
    2100 København Ø

Der kan være mange gode grunde til at vælge psykoterapi. For langt de flestes vedkommende er det ønsket om forandring på et eller flere områder i livet. Ønsket om forandring kan udspringe af en livskrise, sorg, stress, angst eller måske en oplevelse af at løbe rundt inde i det berømte hamsterhjul.

Uanset, hvor du er i dit liv, kan det give god mening at tale med en terapeut, hvis du er gået i stå eller ikke selv kan finde rundt i de følelser du ønsker at tackle…

Jeg er optaget af at finde ”det gode liv”. At skabe en balance, der tilgodeser alle dele af livet. Jeg er opmærksom på ansvar, valg og frihed og finder meget mening i sammenhængen mellem disse begreber.

Som terapeut er jeg nærværende, rummelig, rolig og nysgerrig på dig. Og jeg tror på, at vi sammen kan finde mange gemte ressourcer.
Jeg har fokus på, hvor meget kraft der ligger i vores åndedræt og har selv erfaring med, hvor stor betydning det kan få, når krop og hoved taler samme sprog.
Privat er jeg 43 år, gift, mor til 3 børn på 4, 4 og 7 og bonusmor til en teenager. De sidste 8 år har jeg helliget min familie og min videreuddannelse. Blandt andet en mini-mba og nu psykoterapeut studiet. Jeg har en 15 årig karriere i det private erhvervsliv bag mig, her arbejdede jeg primært med strategi, ledelse og marketing. Jeg har erfaring både som mellem-leder og virksomhedsejer.

Jeg ser frem til at møde dig!