Bo Steen-Andersen

Træningsterapeut
Bo Steen-Andersen
Telefon 9392 2275
Lokaler
  • Lykkesholms Alle 26, 3.th.
    1902 Frederiksberg C

Terapi og coaching kan være vejen til varige ændringer i livet, hvad enten du ønsker at forfølge nye mål, ændre livsstil eller måske står i en vanskelig konflikt eller krise.

Mit navn er Bo Steen-Andersen, jeg er bosiddende på Frederiksberg, familiefar til to dejlige børn og arbejder ved siden af studierne med forandringsledelse i erhvervslivet. Jeg har færdiggjort den 2-årige grunduddannelse som psykoterapeut, og er i færd med at færdiggøre overbygningsuddannelsen. Det betyder, at jeg er på udkig efter klienter, og hvis du ønsker at arbejde med dig selv og de udfordringer, du står med i hverdagen, kunne det måske være noget for dig?

Da jeg forsat er under uddannelse, tilbydes terapien til en stærkt reduceret pris. Den første session er gratis, og derefter koster det 300,- pr. gang. Pengene går til, at jeg kan få supervision på det arbejde jeg laver, og dermed styrke arbejdet med dig og mine andre klienter. Normalprisen for en terapisession er 700-900, så det er en god mulighed for dyb personlig udvikling til en meget fordelagtig pris.

Terapi foregår i fuld fortrolighed, og enhver kontakt vil naturligvis blive behandlet herefter, uanset, om det udvikler sig til et forløb eller viser sig, det alligevel ikke havde interesse.

Mvh. Bo