Anders Pousette

Træningsterapeut
Anders Pousette
Telefon 3025 9332
Lokaler
  • Nykøbingvej 7 A
    4440 Mørkøv, Nordvestsjælland

Jeg tror, du og jeg bærer på kimen til et smukt og frodigt liv. Men nogle gange kan det være svært at mærke og tro på, når vi føler os opgivne og fastlåste. Og det kan især være svært at finde vej alene. Her kan jeg måske give dig en hjælpende hånd på vejen.

Jeg hedder Anders Pousette og er ved at afslutte min uddannelse som psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut (KGI) og tilbyder samtaleterapi til 300 kr i timen og til en nedsat pris på 200 kr i timen for ledige og studerende.

En terapeutisk samtale kan være for dig med et pludseligt opstået problem/dilemma, eller for dig der står i en form for livs-krise, – efter en skilsmisse, eller sorgen efter et tab, en depression der ikke vil slippe eller med andre store forandringer i dit liv der overvælder dig. Det kan også være, at du synes, at nogle af dine gamle og trygge handlemønstre ikke længere er hensigtsmæssige eller måske du blot har lyst til at udforske og udvikle dig personligt.

Samtalerne tager udgangspunkt i der, hvor du befinder dig lige nu. Sammen med dig vil jeg søge at skabe et åbent, trygt og nærværende rum, hvor det, der viser sig, og fylder i dit liv, vil blive budt
velkommen og anerkendt i et tempo der passer dig. For at åbne op for nye muligheder og veje med mere fylde, mening og glæde.

Udover at studere til psykoterapeut arbejder til daglig med unge mennesker på en efterskole, hvor jeg beskæftiger mig meget med kropslig udfoldelse, herunder yoga, frilufts-aktiviteter, dans, teater, slås-for-sjov, lege og sang og musik.

Åbenhed og varme, samhørighed med værdighed, undersøgelse og nysgerrighed, nærvær og engagement, er kvaliteter der betyder meget i mit liv.

Udover min nuværende terapeutiske uddannelse er jeg uddannet afspændingspædagog, og jeg har igennem de sidste 30 år arbejdet med både børn, unge og voksne.

Jeg arbejder under tavshedspligt og modtager løbende supervision.

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale for at høre mere om, hvordan jeg arbejder.
Du kan kontakte mig på tlf: 3025 9332
eller mail: anderspousette@dit-liv.nu
Facebook: fb.me/ditlivnu