Agna Johannesen

Psykoterapeut & Kandidat i Folkesundhed
Agna Johannesen
Telefon 5050 9255
Lokaler
  • Holbergsgade 26, 1. TV
    1057 København K

Agna er eksamineret psykoterapeut samt kandidat i folkesundhed fra Københavns Universitet.
Agna har sin praksis i Holbergsgade 26, 1. tv, 1057 København K.
Hun holder sig løbende fagligt opdateret gennem kurser, workshops, faglitteratur, egenterapi og supervision.
Agna arbejder målrettet med, at hendes kunder lærer at mærke sig selv, fremfor det tillærte. Det kan lyde banalt, men uden den opmærksomhed, er risikoen for at løbe ind i fx stress og angst højere, da du ikke mærker signalerne, der kunne forebygge det. Fx sige nej til overarbejde, tilbringe mere tid udenfor i naturen, lave det til hverdag, der er meningsfyldt for dig.
Den “muskel” skal trænes igen og psykoterapi er en slags “mental fitness”.
I sin praksis tilbyder hun individuel terapi, ernæringsterapi, samt terapi og coaching for studerende og stressede. Hun anvender bl.a. mentalisering, ro på åndedrættet, reframe negative overbevisninger til et positivt blik på sig selv og omverdenen, hvilket giver forøget livskvalitet.
Gennem det eksistentielle livssyn i psykoterapien skabes der fornyet klarhed, der giver retning til at handle på og forholde sig til selv det svære.
Terapien tager udgangspunkt i dig og det, der fylder for dig eller optager dig, som vil være relevant at få ro og retning omkring.

Agna er 33 år, bor i Nordsjælland, holder af naturen og kulturelle og kulinariske oplevelser. Venner og familie fylder meget i hendes tilværelse.