KGI lokaler

Log ind

For at benytte vores Google Kalender skal du logge på din Google kalender. KLIK HER

Du kan først se lokalerne, når du er oprettet i vores system. Tilmeld dig til vores lokale leje her

Hvis du er i tvivl om, hvordan du logger på og bruger kalenderen, så følg guiden her:

GUIDE:

Først skal du ind på den rette hjemmeside. Du kan enten klikke her, eller du kan søge på “calendar” på Google. Klik på det første link der dukker op.

Hvis du ikke allerede er logget på din google-konto, vil Google bede dig om det. Log på din konto med den mailadresse, du brugte til at ansøge om at blive føjet til lokalelejet.

Hvis ikke du har oprettet en google-konto til din mailadresse så klik på ‘create account’.
Husk at bruge den mailadresse der er blevet føjet til vores kalendere for lokaleleje, når du opretter din google-konto!

Når du har logget ind på din google-konto, vil du kunne se din kalender.

I venstre side af vinduet, vil der blive vist en oversigt over dine kalendere.

Under “andre kalendere” vil du kunne finde kalenderen for bookning af terapilokale 1 ved navn LOKALE 1 .Sørg for at den er tjekket af, da begivenheder skrevet i den kalender så vil fremgå i din kalender.

Hvis LOKALE 1 ikke dukker op under “andre kalendere”, så tjek om du er logget ind på den rigtige google-konto. Det kan du gøre ved at klikke på det runde ikon øverst til højre i vinduet.

Når du vil booke lokalet, klikker du bare på et ledigt tidspunkt i kalenderen. Et pop-up vindue vil dukke op. Her skriver du dit navn, så vi ved hvem der har booket lokalet. HUSK at sørge for, at kalenderen er sat til LOKALE 1, for ellers vil andre brugere af kalenderen ikke se, at du har booket lokalet.