Kurser & Foredrag

Velkommen til KGI’s kurser, foredrag og workshops

Vi tilbyder løbende en række forskellige kurser indenfor personlig udvikling og kompetenceudvikling som leder og i teams, samt foredrag og workshops med udspring i gestaltterapien.

Med vores kurser og workshops ønsker vi at dække et bredt spektrum af behov lige fra den første spæde interesse for personlig udvikling til fagspecifikke workshops. Vores dygtige kursusledere sætter spot på den seneste forskning og udvikling indenfor organisations- og lederudvikling.

Om vores foredrag og workshops er det vigtigt at nævne, at op til flere af dem kan tages uafhængigt at uddannelse, stilling eller tidligere deltagelse i vores aktiviteter.

For os er det afgørende at hver enkelt kursist oplever at befinde sig i trygge og tillidsfulde rammer på kurset, da det er fundamentet for al optimal udvikling og læring. Tillid og tryghed er også fundamentet for at skabe de personlige og faglige netværk og det fællesskab, som mange af vores kursister har glæde af både under og efter kurserne.


Alle kurser tager afsæt i moderne gestaltterapi og i filosofien om Balanceret Intelligent Lederskab (BIL)

Vi tør godt garantere, at du går hjem med en viden og nogle erfaringer, du ikke havde, da du kom og som du kan bruge privat, personligt og professionelt – til glæde for dig selv og for andre.

Tillid og tryghed er helt centrale begreber for os på KGI og det er fundamentet for al udvikling hos den enkelte kursist – og det tør vi godt love, at du kommer til at opleve, uanset hvilket kursus du vælger.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 27116767 – vi vil glæde os til at tale med dig.