KGI Education - Konsulentydelser - Ekspertiser - Ledelse - Ledelsesrådgivning - Teamudvikling - Foredrag - Temadag - Temadage - Kompetencer - Kompetenceforløb - skole - skoler

Teamudvikling i organisationer

Grupper påvirker os personligt, privat og professionelt – hver dag, hele livet. Flere og flere opgaver løses i dag i teams, både i det offentlige og i det private erhvervsliv i Danmark. Derfor er det problematisk, at næsten hvert andet teammedlem oplever at samarbejdet i teamet er en reel stopklods for at udføre sit arbejde godt.

Så det er vitalt at ledere er klædt på til at guide og lede teams, og ligeså vigtigt at teamet besidder ressourcer og kompetencer til at tage ansvar og arbejde som et hold. Men hvordan skaber man de gode rammer for et nystartet team, og hvordan får man et team der er kørt af sporet tilbage i high performance igen? Og hvad sker der i teams, når forandringer fylder meget i organisationen?

KGI Education har arbejdet med udvikling i teams i en årrække. Når vi bliver inviteret indenfor til et teamforløb kigger vi på teamet fra et ledelsesperspektiv og fra et medarbejderperspektiv. Vi arbejder med lederens vigtigste udfordringer og behov for at få det optimale ud af teamet. Vi ser på teamets særlige egenskaber, potentialer og udviklingspunkter, og om teamet får hvad det har brug for internt i teamet, fra lederen og fra ledelsen.

KGIs team udviklingsforsforløb skræddersyes til organisationens behov, udfordringer og økonomi. Forløbene evalueres og afstemmes løbende, og bidrager til

  • Større klarhed omkring mål, roller og teamets kultur
  • Udvikling af den enkeltes personlige lederskab
  • Øget kendskab til teamets styrker og udviklingspotentialer
  • Bedre performance

Kontakt Jesper Peter Rasmussen for et møde eller nærmere information på tlf: 2711 6767
eller mail: jr@kgicph.dk