Efteruddannelse

Overvejer du at supplere din psykoterapeutuddannelse med en efteruddannelse, så har vi 3 spændende tilbud til dig.

G3STALT – Kort om denne uddannelse: G3STALT er en efteruddannelse i Gestalt version 3.0, som er Københavns Gestalt Instituts seneste visioner og arbejdsformer indenfor gestaltterapi. Visionsarbejdet tager udgangspunkt i at arbejde helhedsorienteret med de klientproblematikker vi møder i Danmark anno 2012, hvad enten vi arbejder med stress, depression, traumer, angst eller ubalancer mellem arbejdsliv og privatliv eller andre indre/ydre uoverensstemmelser. Læs mere om Gestalt efteruddannelse her.

Coach – Kort om denne uddannelse: Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker at udvikle dine kompetencer i arbejdet med andre mennesker, indenfor coaching, rådgivning og supervision samt ønsker at udvikle dig personligt. Målet er at du får en kvalificeret uddannelse, hvor der er fokus på at etablere et stærkt teoretiske fundament, praktiske færdigheder og personlig udvikling. Læs mere om Coach uddannelsen her.

Gruppecoach – kort om denne uddannelse: Uddannelsen henvender sig primært til uddannede psykoterapeuter, som gerne vil tilegne sig kompetencer og træning indenfor gruppeprocesser og gruppedynamik og arbejdet med grupper. Læs mere om Gruppecoach uddannelsen her.

Du er naturligvis meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til ovenstående og vi aftaler også gerne et møde med dig, hvor vi kan fortælle mere om uddannelserne.

Mange hilsner

Søren Bruun

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)