• Af Jesper Rasmussen
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Coaching

Øg din og andres livskvalitet med en gestalt coach uddannelse

Kære læser

Vil du opnå kompetencer så du kan hjælpe andre mennesker med at finde deres potentiale og uudnyttede ressourcer? Arbejder du som leder og vil gerne være endnu bedre til at motivere og skabe muligheder hos den enkelte medarbejder? Eller er du allerede i en HR- eller HRM funktion, og har erfaret at værdibaseret ledelse, sund kost og fitnesstræning, ikke altid er nok til øge effektiviteten og arbejdsglæden hos medarbejderne?

Så vil en gestalt coach uddannelse være noget for dig.

Med en gestalt coach uddannelse vil du være i stand til at arbejde med at skabe klarhed og tydeliggøre potentialet hos andre mennesker. Du vil hjælpe dem med at udvikle deres personlige lederskab og sætte sig nye mål. Deres livskvalitet vil øges og arbejdsglæden forstærkes. Det betyder målbare resultater – også på bundlinjen.

Næste Gestalt coachuddannelse har opstart den 30. august – vil du vide mere om uddannelsen, så se her

Vil du gerne møde os og få et bedre billede af om gestalt coach uddannelsen, er det rigtige for dig, så har vi nogle tilbud som kan hjælpe dig i din proces. I juni og august måned afholder vi en række 2 dages gratis kurser, hvor du har mulighed for at blive introduceret til gestaltterapien og hvordan vi arbejder med den – læs mere om kurserne her

Du kan også aftale et individuelt orienterende møde – læs mere om det her

Og du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 29890707.

Mange hilsner

Jesper Peter Rasmussen

Institutleder

 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)