Neuroaffektiv Psykoterapi – nyeste forskning! – foredrag med Susan Hart – UDSOLGT

Den 16. januar 2014 har Københavns Gestalt Institut inviteret Susan Hart til at holde foredrag om neuroaffektiv psykoterapi. Susan vil denne aften dele ud af sin store viden på dette felt.


Neuroaffektiv psykoterapi
”De seneste tyve år er der sket en kolossal udvikling af vores viden om neuroaffektive processer, der er centrale for følelseslivet og personlighedsdannelsen.

Udviklingen af forskellige hjernescanningsmetoder har sat forskerne i stand til at observere sammenhængen mellem ydre adfærd og de indre fænomener, der samtidig udfolder sig i kroppen og hjernen. I dag ved vi ligeledes langt mere om, hvordan medfødte forudsætninger og miljømæssig stimulering påvirker hinanden, og om det potentiale i de neurale strukturer, der kan stimuleres gennem den terapeutiske proces. Det kommer forhåbentlig til at betyde, at vi bliver langt mere præcise i vores interventionsmetoder i forhold til, hvilke strukturer og funktioner, der skal stimuleres, på samme måde som det i dag er muligt at vurdere, hvilke motoriske eller kognitive kompetencer som skal stimuleres frem i forhold til den iboende ressource.

Evolutionen har skabt os til at udfolde vores menneskelige potentiale gennem tætte samspil med andre mennesker; først med en primær omsorgsperson og senere med både jævnaldrende og andre autoritetspersoner. Menneskets personlighed udvikles i et samspil med andre mennesker og udvikler sig igennem den samlede mængde relationserfaringer, et menneske indgår i igennem livet. Mennesket er et højt avanceret socialt flokpattedyr, og for at det kan udfolde sit personlighedsmæssige potentiale optimalt, har det behov for at blive stimuleret, det vil sige synkroniseret, spejlet og rummet, i samspil med andre mennesker, hvilket udvikler hjernens personlighedsmæssige og følelsesmæssige potentiale.”

(Ovenstående er uddrag fra indledningen til Susan Harts Bog, Neuroaffektiv psykoterapi for voksne).

Foredraget, som foregår torsdag den 16. Januar 2014 kl. 18:00, vil handle om Neuroaffektiv psykoterapi og vi vil denne aften have adgang til Susan Harts enorme viden og erfaring indenfor dette felt, hvor der også vil være plads til spørgsmål og debat. Alle er velkomne til foredraget, som koster 250,- kr. pr. person.

Susan Hart er cand. psych. fra Københavns Universitet 1988, og har siden da arbejdet som psykolog indenfor både voksen, børne- og familieområdet. Susan Hart er klinisk psykolog og specialist godkendt af Dansk Psykologforening i psykoterapi og børnepsykologi og supervisorgodkendt i børnepsykologi og har udgivet bøgerne Neuroaffektiv psykoterapi med voksne (2012), Neuroaffektiv psykoterapi med børn (2011), Dissociationsfænomener (2011), Den følsomme hjerne (2009), Hjerne, samhørighed, personlighed (2006), Betydningen af samhørighed (2006) og sammen med Rikke Schwartz Fra interaktion til relation (2008).

Læs mere om Susan Hart her.


  • Begivenhedsinformationer:
  • Dato 16. januar 2014
  • Tidspunkt 18:00
  • Sted Københavns Gestalt Institut, Nørre Voldgade 21, 5 sal, 1358 København K
  • Pris Udsolgt
Udsolgt

Begivenheden er udsolgt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.