faglig torsdag

Faglig Torsdag

Velkommen til Faglig Torsdag – et nyt mødested for gestalt-interesserede. Du er velkommen, hvis du er studerende, arbejder med gestalt i praksis, som terapeut, coach eller proceskonsulent, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad gestalt er og kan.

Formålet med Faglig Torsdag er at styrke KGI fællesskabet og invitere til at udforske og gå på opdagelse i gestaltens mange facetter i praksis. Faglig Torsdag er naturligvis oplevelsesorienteret og du inviteres til at tage aktivt del i workshoppen.

Faglig Torsdag er drevet af studerende og supporteret af KGI og KGIs lærerstab og der vil være 4 arrangementer pr. år, fordelt med 2 i efteråret og 2 i foråret. Alle om torsdagen og så vidt muligt på KGI og i tidsrummet 17-21, så der både er tid til fagligt indhold og netværk.

Tilmeld dig første arrangement som angivet nedenfor og sæt allerede nu X i kalenderen den 17. november 2016, hvor Bjarne Busk vil stå for workshop under overskriften “Den treenige hjerne som landkort i arbejdet med familier”.

Initiativtagerne bag Faglig Torsdag er Pauline (T15), Majken og Tina (begge T16).

Har du spørgsmål til arrangementet den 1. september eller til Faglig Torsdag, så er du velkommen til at ringe til Pauline 2274 0515.


TILMELDING

Brug formularen nedenfor eller ring/sms til Pauline på 2274 0515.

Derefter overfører du kr. 50,00 til konto 2102-0721738108 (din tilmelding bliver først registreret, når du har betalt) – husk at skrive dit navn og KGI-holdnummer på overførslen.


  • Begivenhedsinformationer:
  • Dato 1. september 2016
  • Tidspunkt Kl. 17-21
  • Underviser(e) faglig-torsdag Marianne Horst
  • Sted Københavns Gestalt Institut, Nørre Voldgade 21, 5 sal.
  • Målgruppe Studerende, gestalt practitioner, terapeut, coach, proceskonsulent, eller bare gestalt interesseret
  • Pris Kr. 50
Tilmeld dig her

Faglig Torsdag

Felter markeret med * (stjerne) skal udfyldes, tak.

Ups! We kunne ikke finde din formular.