Faglig Torsdag: “Den tre-enige hjerne som landkort i arbejdet med familier”

Kom og vær med, når Bjarne Busk øser ud af sin erfaring med at arbejde i familier.
Vi kigger ind i hjerne og nervesystem for at forstå hvorfra vores reaktioner kommer. Med denne øgede indsigt bliver det muligt at tilpasse vores respons, så vi i langt højere grad kan have, skabe og genopbygge meningsfulde relationer til dem, vi holder af.
Workshoppen er en kombination af oplæg, refleksioner og øvelser i praksis.

OM FAGLIG TORSDAG

Velkommen til Faglig Torsdag – et nyt mødested for gestalt-interesserede. Du er velkommen, hvis du er studerende, arbejder med gestalt i praksis, som terapeut, coach eller proceskonsulent, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad gestalt er og kan.
Formålet med Faglig Torsdag er at styrke KGI fællesskabet og invitere til at udforske og gå på opdagelse i gestaltens mange facetter i praksis. Faglig Torsdag er naturligvis oplevelsesorienteret og du inviteres til at tage aktivt del i workshoppen.
Faglig Torsdag er drevet af studerende og supporteret af KGI og KGIs lærerstab og der vil være 4 arrangementer pr. år, fordelt med 2 i efteråret og 2 i foråret. Alle om torsdagen og så vidt muligt på KGI og i tidsrummet 17-21, så der både er tid til fagligt indhold og netværk.
Har du spørgsmål til arrangementet eller til Faglig Torsdag, så er du velkommen til at ringe til Pauline, T15 2274 0515 eller Tina, T16 3141 3248.

TILMELDING

Ring/sms til Tina på 3141 3248, eller benyt formularen nedenfor.
Derefter overfører du kr. 50,00 til konto 2102-0721738108 (din tilmelding bliver først registreret, når du har betalt) – husk at skrive dit NAVN på overførslen. Hvis du er studerende på KGI, så skriv også dit hold-nummer!


  • Begivenhedsinformationer:
  • Dato 17. november 2016
  • Tidspunkt Kl. 17-21
  • Underviser(e) faglig-torsdag-den-tre-enige-hjerne-som-landkort-i-arbejdet-med-familier Bjarne Busk
  • Sted Københavns Gestalt Institut, Nørre Voldgade 21, 5. sal
  • Målgruppe Studerende, gestalt practitioner, terapeut, coach, proceskonsulent, eller bare gestalt interesseret
  • Pris Kr. 50 (dækker kaffe, te og sandwich)
Tilmeld dig her

Anden Faglig Torsdag

Felter markeret med * (stjerne) skal udfyldes, tak.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.