Faglig Ti/orsdag – De misbrugte drenge bliver mænd – mød dem!

Faglig Ti/orsdag får denne gang besøg af Kvisten og vi har en unik mulighed for at gå i dialog om et tabu-belagt og skamfuldt emne, der sjældent tages frem i lyset. Et emne, som du måske kommer til at forholde dig til som professionel samtalepartner!

OM KVISTEN

Kvisten er en organisation, der tilbyder terapi til voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb som børn. Vi tilbyder primært gruppe- og individuelle terapiforløb.

Med støtte fra satspuljemidlerne har Kvisten i årene 2017-2020 særligt fokus på indsatsen overfor mænd med senfølger efter seksuelle overgreb.

Som et led i indsatsen har Kvisten oprettet et taskforce, som tager rundt og laver oplæg for de ramte, deres pårørende og for fagpersoner. Taskforcen består af 2-3 mænd, der som drenge var udsat for seksuelle overgreb, samt 1 terapeut der kan fortælle om selve behandlingsarbejdet.

Hør mændene selv fortælle om et liv med senfølger efter seksuelt misbrug og om, hvordan de er kommet videre.

Hør hvad der har været vigtigt i mændenes møder med forskellige terapeuter og metoder?

Hør om Kvistens arbejde med de voksne mænd med senfølger efter seksuelle overgreb.

Hør om hvilke metoder man benytter i Kvisten, og hvilke temaer man bør være opmærksom på ift. terapi med mænd med senfølger?

Hør om mulighederne for selv at blive en del af Kvistens terapeutgruppe.

Vi foretrækker i taskforcen, at få en så spændende og dynamisk aften som muligt. Så jo flere spørgsmål og jo mere dialog der kan komme des bedre.

Vi ser frem til at møde jer!

På vegne af Kvistens Taskforce-Sjælland

 

OM FAGLIG Ti/ORSDAG

Velkommen til Faglig Ti/orsdag – et mødested for gestalt-interesserede. Du er velkommen, hvis du er studerende, arbejder med gestalt i praksis, som terapeut, coach eller proceskonsulent, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad gestalt er og kan.

Formålet med Faglig Ti/orsdag er at styrke KGI fællesskabet og invitere til at udforske og gå på opdagelse i gestaltens mange facetter i praksis. Faglig Ti/orsdag er drevet af studerende og supporteret af KGI og KGIs lærerstab.

I studieåret 2017/2018 er der 4 arrangementer, fordelt på tirsdage og torsdage (deraf det nye navn) på KGI i tidsrummet 17-21, så der både er tid til fagligt indhold og netværk.

 

VIGTIGE DATOER

Torsdag den 28. september 2017 ”De misbrugte drenge bliver mænd – mød dem!”

Tirsdag den 14. november 2017

Torsdag den 11. januar 2018 og

Tirsdag den 20. marts 2018

Sæt gerne X i din kalender allerede nu – indhold bliver meldt ud her på siden forud for det enkelte arrangement!

VIL DU MED?

Tilmelding sker i to enkle step:

Step 1: Tilmeld dig Faglig Ti/orsdag ved at ringe/sende en sms til Tina (T16) på 3141 3248, eller benyt formularen nedenfor.
Step 2: Overfør kr. 50,00 til konto 8411 – 4187029  (din tilmelding bliver først registreret, når du har betalt) – husk at skrive dit NAVN på overførslen. Hvis du er studerende på KGI, så skriv også dit hold-nummer! Du kan også MobilePay´e til 3141 3248


  • Begivenhedsinformationer:
  • Dato 28. september 2017
  • Tidspunkt 17.00-21.00
  • Underviser(e) faglig-tiorsdag-de-misbrugte-drenge-bliver-maend-moed-dem Kvisten
  • Sted Københavns Gestalt Institut, Nørre Voldgade 21, 5. sal
  • Målgruppe Studerende, gestalt practitioner, terapeut, coach, proceskonsulent eller gestalt interesseret
  • Pris Kr. 50 (dækker lettere forplejning)
Tilmeld dig her

Faglig Ti/orsdag

Felter markeret med * (stjerne) skal udfyldes, tak.

Ups! We kunne ikke finde din formular.