Faglig Tirsdag Torsdag Tilknytning

Faglig Ti/orsdag – Tilknytning i terapi

Faglig Ti/orsdag får denne gang besøg af Peter Munk og Meriam Al-Erhayem.

Kom til en faglig aften, hvor vi dykker lidt ned i tilknytning og tilknytningens betydning i terapi.

Tilknytning er et grudlæggende biologisk behov og det lille barn oplever tilknytning som en forudsætning for at kunne overleve.

Det betyder, at de grundlæggende tilknytningmønstre forankres dybt i barnet og dets relationserfaring. Disse mønstre indgår i barnets personlighedsudvikling og kommer til at udgøre barnets indre kompas og empatiske base gennem livet.

Der vil blive arbejdet med deltagernes egne mønstre og der vil blive lavet en demonstrationsterapi med fokus på tilknytning.

VIL DU MED?
Tilmelding er helt enkel:
Trin 1: Skriv en sms til Tina på 3141 3248
Trin 2: Overfør kr. 50,00 til konto 8411 – 4187029 (din tilmelding bliver først registreret, når du har betalt) – husk at skrive dit NAVN på overførslen. Hvis du er studerende på KGI, så skriv også dit hold-nummer!
Du kan også MobilePay´e til 3141 3248


OM FAGLIG Ti/ORSDAG
Velkommen til Faglig Ti/orsdag – et mødested for gestalt-interesserede. Du er velkommen, hvis du er studerende, arbejder med gestalt i praksis, som terapeut, coach eller proceskonsulent, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad gestalt er og kan.
Formålet med Faglig Ti/orsdag er at styrke KGI fællesskabet og invitere til at udforske og gå på opdagelse i gestaltens mange facetter i praksis. Faglig Ti/orsdag er drevet af studerende og supporteret af KGI og KGIs lærerstab.
I studieåret 2017/2018 er der 4 arrangementer, fordelt på tirsdage og torsdage (deraf det nye navn) på KGI i tidsrummet 17-21, så der både er tid til fagligt indhold og netværk.

VIGTIGE DATOER
Næste Faglige Ti/orsdag er tirsdag den 20. marts 2018 – det er også den sidste i rækken af arrangementer i dette studieår.

Sæt gerne X i din kalender allerede nu – indhold bliver meldt ud her på siden forud for arrangementet!


  • Begivenhedsinformationer:
  • Dato 11. januar 2018 - 11. januar 2018
  • Tidspunkt 17.00-21.00
  • Underviser(e) faglig-ti-orsdag-tilknytning-i-terapi faglig-ti-orsdag-tilknytning-i-terapi Meriam Al-Erhayem Peter Munk
  • Sted Københavns Gestalt Institut, Nørre Voldgade 21, 5. sal
  • Målgruppe Studerende, gestalt practitioner, terapeut, coach, proceskonsulent eller gestalt interesseret
  • Pris Kr. 50 (dækker lettere forplejning)
Tilmeld dig her

Faglig Ti/orsdag

Felter markeret med * (stjerne) skal udfyldes, tak.

Ups! We kunne ikke finde din formular.