• Af Søren Bruun
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Andet

Psykoterapeutuddannelse med opstart i september

Psykoterapeut uddannelse med opstart den 25. september 2012

Måske drømmer du om at blive psykoterapeut med egen praksis eller arbejder du allerede i et job, hvor du hjælper mennesker i krise, men har oplevet at der er områder du ikke er kompetent nok til at håndtere.

Det kan også være at du er kommet til et punkt i dit liv, hvor du kan mærke at du har brug for et liv med mere mening og dybde. Måske har du selv været i terapi og har oplevet hvilken positiv forandring det har skabt for dit liv.

Det er ikke sikkert at du ved præcis, hvordan fremtiden skal se ud, men du vil gerne lære mere, fordybe dig, forstå – og du vil gerne lære hvordan du kan gøre en forskel. Du vil gerne leve et liv der har betydning for dig selv – og for andre.

En uddannelse som psykoterapeut er et liv med nærvær, empati, dialog og synlighed. Både på det personlige og det arbejdsmæssige plan. Det handler nemlig om at være et helt menneske.

Er du på udkig efter en uddannelse som psykoterapeut og oplever du at det kan være vanskeligt at finde det helt rigtige uddannelsessted, så har vi nogle tilbud som kan gøre det nemmere for dig at lære Københavns Gestalt Institut at kende. I januar og februar måned afholder vi en række 2 dages gratis kurser, hvor du har mulighed for at blive introduceret til gestaltterapien og hvordan vi arbejder med den – læs mere om kurserne her.

Du kan også aftale et individuelt orienterende møde – læs mere om det her.

Og du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 29890707.

Næste studiestart er den 25. september 2012, læs mere her.

Mange hilsner
Søren Bruun
Daglig leder på KGI

 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)