• Af Jesper Rasmussen
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Andet

Parterapi – nyt tv dokumentar program på kanal 4

Torsdag den 11. august viser Kanal 4 dokumentarprogrammet ”Parterapi”. I dette program bliver der stillet skarpt på hvordan Helle og Bjørn kan redde deres kærlighedsforhold og  omdrejningspunktet for dette er en parterapi, hvor jeg er terapeuten.

Nøglen i tv programmet er at jeg arbejder med parret på samme måde som jeg vil arbejde med alle par, der kommer i terapi hos mig. Terapien vil ikke blive vist i sin fulde længde, men være et sammenklip af terapiens højdepunkter.

Programmet er første program, som afhængig af modtagelsen, kan blive til mange flere programmer.

Personligt er jeg naturligvis meget spændt på, hvordan det bliver modtaget og håber, at det kan være med til at inspirere par til benytte parterapi som redskab til dels at udvikle deres parforhold og hvis det knager i forholdet, at bruge parterapien som hjælp til at finde en god løsning for parret.

Jeg vil heller ikke ligge skjul på at jeg håber at programmet kan være med til at udbrede kendskabet til det gode og udviklende arbejde som gøres her på Københavns Gestalt Institut i form af vores uddannelser som psykoterapeut, coach og organisationskonsulent og vores kursus i personligt lederskab og kompetenceudvikling.

Der skal i hvert fald herfra lyde en opfordring til alle om at kigge med torsdag aften kl. 22:00 og har du en reaktion på programmet vil jeg rigtig gerne modtage den her i min blog.

På gensyn
Parterapeut og institutleder Jesper Peter Rasmussen

Se hvad andre skriver om programmet:

Womansworldworldclub.com

Kulturplakaten.dk

Koncern tv

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)