• Af Jesper Rasmussen
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Andet

Nye ressourcer og en ændring i ledelsesstrukturen på KGI for at styrke udviklingen af gestaltterapi ver. 3.0

For at sikre et sundt og stærkt fundament for KGI’s fortsatte udvikling, har vi besluttet at tilføre to nye ressourcer til at varetage det overordnede pædagogiske ansvar for vores uddannelser.

Bjarne Busk overtager den 1. august jobbet som pædagogisk ansvarlig på Psykoterapeutuddannelsen og Søren Bruun overtager ansvaret sompædagogisk ansvarlig på Coach- og Organisationsuddannelsen. Jesper Peter Rasmussen vil som Institutleder fortsat have det overordnede pædagogiske ansvar for uddannelserne og Marianne Horst vil fortsætte sit arbejde som underviser og pædagogisk leder og vil derudover fungere som mentor og sparringspartner for de nye pædagogisk ansvarlige.

Centralt for denne beslutning har været at skabe de bedst tænkelige rammer for KGIs studerende og for den udvikling vi har i gang sat i forhold til at udvikle gestaltterapien i Danmark. Organisationsændringens formål er at skabe en større bredde på KGI således at vi kan bruge de ressourcer og potentialer vi har i organisationen bedst muligt.

Bjarne Busk er uddannet pædagog, Gestalt- og familieterapeut, og har mange års erfaring fra institutions- og skoleverdenen hvor han også har fungeret som konsulent. Læs mere om Bjarne her

Søren Bruun, der siden 1. Januar har været ansat som daglig leder for KGI, er uddannet cand. merc. og gestaltterapeut. Søren har sin baggrund i det private erhvervsliv hvor han i en årrække har arbejdet med ledelse- og forretningsudvikling inden for salg- og marketing. Læs mere om Søren her

Har du synspunkter eller kommentarer til ovenstående vil jeg gerne i dialog med dig herom…

Mange hilsner
Institutleder Jesper Peter Rasmussen

Læs mere om Jesper her

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)