• Af Søren Bruun
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Andet

Gratis introduktionskurser i gestalt terapi og gestalt coaching

En af vores ambitioner med KGI, og de forskellige tilbud vi har, er at udbrede kendskabet til gestaltterapien. Vi vil gerne bane vejen for at flere mennesker, organisationer og virksomheder, får glæde af de udviklingsmuligheder gestaltterapiens metoder, redskaber og menneskesyn skaber. Den helhedsorienterede livssyn sammen med den metode vi arbejder efter etablerer rammerne for at arbejde med det som har størst betydning for den person, organisation eller virksomhed som er i fokus. Det kan være alt lige fra at arbejde med personlig udvikling og ønsket om at nå flere af de ting du drømmer om i dit liv, til at udvikle ledere, teams og organisationer eller at håndtere egen eller kollegaers stress.

De redskaber som ligger til grund for det terapeutiske eller coachende arbejde gør det muligt at arbejde i dybden og skabe forandring for livet.

Er gestaltterapi et helt nyt begreb for dig eller er du nysgerrig efter at vide mere og vil du gerne møde os og opleve, hvordan vi arbejder på vores kurser og uddannelser, så er vores 2 dages gratis introduktionskurser i gestaltterapi en god mulighed. Vi har formet kurserne med det sigte at give dig viden om og inspiration til personlig udvikling på det private, personlige og professionelle plan.

Du kan læse mere om kurserne her, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål til os er du altid velkommen til at ringe til os på 29 89 07 07 eller sende en mail til mail@kgicph.dk.

Med venlig hilsen

Søren Bruun

Daglig leder/KGI

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)