• Af Jesper Rasmussen
  • Publiceret den:
  • Tilhører kategorien:
    Andet

3 gode nyheder fra KGI

Københavns Gestalt Institut får ny adresse
På søndag flytter KGI til nye lokaler tæt på Nørreport st. Vores nye adresse bliver Nørre Voldgade 21, 5 sal, 1358 København K. Alle fremtidige kurser og foredrag samt undervisningsmoduler der skulle finde på Ny Østergade vil foregå på Nørre Voldgade i stedet. Hvilket vi gerne vil fejre med dig..
Se på et kort 

Københavns Gestalt Institut fylder 5 år
Den 7. juli 2012 fylder Københavns Gestalt Institut 5 år – ja vi bliver helt forundret over at der allerede er gået 5 år og samtidig tænker vi på den spændende udvikling, vi har været igennem. Det skal da fejres..
Læs KGIs historie her 

Københavns Gestalt Institut har fået sit eget kursuscenter
Og vi er rigtig glade for og stolte af at KGI nu disponerer over sit eget kursuscenter – Lisegården Hotel og Kursuscenter og vi vil rigtig gerne byde Lisegården og dets personale velkommen til KGI. Vores nye kursuscenter byder på en masse nye muligheder og det vil give vores studerende og kursister helt nye rammer, som vi er sikre på vil være til stor gavn og glæde for os alle. Og det skal da i den grad fejres..
Læs mere om Lisengården her

Vi vil gerne fejre de nye lokaler, vores 5 års fødselsdag og Lisegården med dig. Vi holder derfor housewarming og fest fredag d. 31. august.

Vi byder på kolde drikke, snacks og levende musik og glæder os til at vise dig rundt i lokalerne samt at præsentere Lisegården.

Det foregår naturligvis i Nørre Voldgade 21, 5 sal, 1358 København K.

Du kan tilmelde dig her

Noerre-Voldgade-21-KGI-3 Noerre-Voldgade-21-KGI-1 Noerre-Voldgade-21-KGI-2

Noerre-Voldgade-21-KGI-1

Noerre-Voldgade-21-KGI-3

Varme sommerhilsner
Institutleder og Hoteldirektør
Jesper Peter Rasmussen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, du kan være den første.

Opret kommentar

  • (will not be published)